1
  • Καλώς ήλθατε στο ΟΛΥΜΠΙΟΝ ΧΑΝΙΩΝ – Κέντρο Αποθεραπείας & Αποκατάστασης

    Τον Μάρτιο του 2008 ξεκίνησε την λειτουργία του το Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης ΟΛΥΜΠΙΟΝ ΧΑΝΙΩΝ σε μια ιδανική τοποθεσία, στο Πυθάρι Ακρωτηρίου, με πανοραμική θέα και σε απόσταση αναπνοής από το κέντρο της πόλης των Χανίων.

    Σε ιδιόκτητο οικόπεδο 10.000 τ.μ. κατασκευάστηκε ένα υπερσύγχρονο Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης, το πρώτο και μοναδικό στην Κρήτη με δυναμική και δυνατότητες εξυπηρέτησης των αναγκών ολόκληρου του Νησιού.

    Το Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Κλειστής και Ανοιχτής Νοσηλείας ΟΛΥΜΠΙΟΝ ΧΑΝΙΩΝ είναι σύγχρονο, υψηλών προδιαγραφών και ένα από τα πιο ολοκληρωμένα της Ευρώπης. Παρέχει υπηρεσίες αποθεραπείας και αποκατάστασης με εξειδικευμένη ομάδα αποκατάστασης που αποτελείται από έμπειρο ιατρικό, νοσηλευτικό και θεραπευτικό προσωπικό σε άτομα που παρουσιάζουν κινητικές αναπηρίες από τραυματισμούς (κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις από τροχαία ατυχήματα, κακώσεις νωτιαίου μυελού, ακρωτηριασμοί, αθλητικές κακώσεις κλπ) ή παθήσεις (αγγειακά εγκεφαλικά επεισόδια, σκλήρυνση κατά πλάκας, νόσος Parkinson, εγκεφαλική παράλυση κλπ) και περιορισμό της λειτουργικότητας λόγω παθήσεων του καρδιοαναπνευστικού συστήματος, μετά από χειρουργικές επεμβάσεις κλπ.

    Στόχος του είναι η συνολική αντιμετώπιση της Υγείας κάθε πολίτη της χώρας μας αλλά και της Ευρώπης από έμπειρο επιστημονικό (ιατρικό, νοσηλευτικό και θεραπευτικό) προσωπικό. Οι υπηρεσίες αποκατάστασης που παρέχει, αποτελούν μια αποτελεσματική παρέμβαση στη μείωση των περιορισμών και της επιβάρυνσης που δέχονται τα άτομα και η κοινωνία λόγω της αναπηρίας και στην αύξηση των ευκαιριών για βέλτιστη κοινωνική ένταξη για άτομα με αναπηρίες.

0
120
http://www.olympion-sa.gr/olympionchanion/wp-content/themes/presstwo