1
  • Καλώς ήλθατε στο ΟΛΥΜΠΙΟΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ – Κέντρο Αποθεραπείας & Αποκατάστασης

    Καλώς Ήλθατε στο Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Ολύμπιον Ιωαννίνων

    Το Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Ολύμπιον Ιωαννίνων βρίσκεται στην Πεδινή Ιωαννίνων σε απόσταση οχτώ χιλιομέτρων από το κέντρο της πόλης, ένα χιλιόμετρο από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, δέκα χιλιόμετρα από το δεύτερο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης των Ιωαννίνων Χατζηκώστα και μόλις τρία χιλιόμετρα από τον κόμβο της Εγνατίας Οδού.

    Σε ιδιόκτητα οικόπεδα έχει κατασκευαστεί ένα υπερσύγχρονο Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης, το πρώτο και μοναδικό ιδιωτικό κέντρο αποκατάστασης σε όλη την Ήπειρο και την Βορειοδυτική Ελλάδα. Εξυπηρετεί και καλύπτει ωστόσο τις ανάγκες και τις υπόλοιπης ευρύτερης περιοχής των Ιονίων νήσων.

    Στόχος του Κέντρου Αποθεραπείας και Αποκατάστασης κλειστής νοσηλείας είναι η κάλυψη του τεράστιου κενού που υπήρχε εδώ και χρόνια στην άμεση και εξειδικευμένη νοσηλεία και παροχή δευτεροβάθμιας φροντίδας υγείας σε άτομα με κινητικές αναπηρίες λόγω αγγειακών εγκεφαλικών επεισοδίων με συνοδό ημιπληγία, παραπληγίας, τετραπληγίας, νευρολογικών παθήσεων όπως σκλήρυνσης κατά πλάκας, ρευματολογικών παθήσεων, αλλά και συνεπεία κακώσεων από τροχαία ατυχήματα, αθλητικών κακώσεων κ.ά. Επίσης δύναται να νοσηλευτούν ασθενείς μετά από επεμβάσεις ορθοπεδικές, νευροχειρουργικές, καρδιοχειρουργικές και από παθήσεις του αναπνευστικού συστήματος.

0
120
http://www.olympion-sa.gr/olympionioanninon/wp-content/themes/presstwo